OKR МЕТОДОЛОГИЯСИ ХАҚИДА ТУШУНЧА, МАҚСАДИ, АФЗАЛЛИГИ, ЖАРАЁНДАН КУТИЛАДИГАН НАТИЖАЛАР - Кахарова , Нилуфар (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
ОKRлар ҳар бир ходим компания стратегиясига эришиш учун астойдил ҳаракат қилиши учун жамоаларни бизнес мақсадлари билан ҳамоҳанг ушлаб туриши билан ажралиб туради. Ажойиб туюлади, лекин келинг, у қандай ишлашини кўриб чиқамиз.Мақолада OKR методологияси келиб чиқиш тарихи, тушунчаси қўллаш сохалари, афзаллиги хақида сўз юритилади.