SOVETLAR DAVRIDA FARGʻONA VODIYSI SHAHARLARIDA MADANIY HAYOT (Z.M. BOBUR NOMLI ISTIROHAT BOGʻI MISOLIDA) - Abduraxmonov, Adxamjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada maʼnaviy islohotlar zamirida madaniy-maʼrifiy muassasalar faoliyati, Namangandagi Zahiriddin Muhammad Bobur nomli madaniyat va istirohat bogʻining tashkil topishi, tuzilishi va faoliyati haqida atroflicha maʼlumotlar tahlil qilingan.