ИШЛАБ ЧИҚАРИШНИНГ КАПИТАЛ ВА УНИНГ САМАРАДОРЛИГИНИ ОШИРИШДА ИННОВАЦИОН ЁНДАШУВНИНГ АҲАМИЯТИ - Тоштемиров , Шоҳруҳ (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада бугунги кунда Ўзбекистонда Ишлаб чиқаришнинг капитал ва унинг самарадорлигини оширишда инновацион ёндашувнинг аҳамияти, бу орқали мамлакатдаги ишлаб чиқаришни кенгайтириш, ишлаб чиқаришдаги капиталларга инновациялар киритиш орқали корхона ва фирмалар бозорга сифатли маҳсулотларни етказиб бериш орқали истеъмолчилар эҳтиёжларини қондириш хамда юқори даромад олиш хамда мамлакатнинг иқтисодий ўсишини таъминлаш тадқиқ этилади.