PROKURATURA ORGANLARI FAOLIYATI SAMARADORLIGINI BAHOLASH TUSHUNCHASI, AHAMIYATI VA ZARURATI - Mirzayev, Gʻolibjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada prokuratura organlarining faoliyat samaradorligini baholash tushunchasi atroflicha tahlil qilingan boʻlib, bugungi kunda ushbu samaradorlikni baholash zarurati amaliy misollar va statistikalar bilan asoslangan holda yoritilgan.