HARAKATLAR STRATEGIYASIDA NOGIRONLIGI BOR YOSHLAR UCHUN YARATILGAN IMKONIYATLAR - Narziyev, Rustambek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada Oʻzbekiston Respublikasining 2017–2021 yillar uchun qabul qilingan Harakatlar Strategiyasida nogironligi bor yoshlarning ijtimoiy hayotga integratsiyasi va ularning huquqlarini taʼminlash boʻyicha yaratilgan imkoniyatlar tahlil qilingan. Mazkur strategiyada belgilangan chora-tadbirlar va amalga oshirilgan ishlar koʻrib chiqilgan.