YASHIRIN IQTISODIYOTNING JAMIYAT IJTIMOIY-IQTISODIY FAOLIYATIGA TAʼSIRI VA UNGA QARSHI KURASHISHDA BOJXONA AUDITINING ОʼRNI - Ergashev, Sharifjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Yashirin iqtisodiyotga qarshi kurashishda bojxona organlarining оʼrni, uning kelib chiqish sabablarini aniqlash, uning iqtisodiy tizimga taʼsiri va unga qarshi kurashishda bojxona auditining roli tahlil qilinadi. Bojxona auditining samaradorligini oshirish bоʼyicha amaliy tavsiyalar va ushbu sohada zamonaviy texnologiyalarni qоʼllash imkoniyatlari muhokama qilinadi.