CHET TILLARINI OʻRGANISHDA IMMERSIV OʻQITISH USLUBLARI – SAMARALI YOʻNALISH, YONDASHUVLAR VA XULOSALAR - Ibodullayeva, Gulshod (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqola chet tillarini oʻrganishda immersiv oʻqitish uslublarining samaradorligini tahlil qilishga bagʻishlangan. Unda immersiv oʻqitishning mohiyati, asosiy tamoyillari, zamonaviy yondashuvlari va amaliyotdagi qoʻllanilishi koʻrib chiqiladi. Immersiv uslub oʻquvchini til muhitiga toʻliq singdirish orqali tilni tabiiy va faol tarzda oʻzlashtirishga xizmat qiladi. Maqolada shuningdek, bu uslubning afzalliklari, yuzaga keladigan muammolar va ularni bartaraf etish yoʻllari tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalari chet tillarini oʻqitish tizimida innovatsion yondashuvlarni joriy etishda muhim ahamiyatga ega.