KONTRAFAKT MAHSULOTLARNI ANIQLASH VA ULARNING MUOMALASIGA QARSHI KURASHISH MUAMMOLARI - Jumanazarov, Faxriddin (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada davlat organlari va jamoatchilik tomonidan kontrafakt mahsulotlarga qarshi kurashish jarayonidagi muammolar, shuningdek intellektual mulk huquqlarini himoya qilish, qalbaki mahsulotlar aylanmasiga qarshi kurashni kuchaytirish, tovar belgilarini himoya qilishning huquqiy va iqtisodiy asoslarini belgilash masalalari yoritilgan.