МОЛИЯВИЙ ТЕХНОЛОГИЯЛАР СОҲАСИДА KYC ТЕХНОЛОГИЯЛАРИНИ ҚЎЛЛАШНИНГ ҲУҚУҚИЙ ЖИҲАТЛАРИ - Пулатов, Темурбек (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Мақолада финтех секторида «Мижозингиз билинг» (KYC) технологияларини ҳуқуқий қўллашнинг долзарб жиҳатлари таҳлил қилинади. Халқаро стандартлар, миллий қонунчилик ҳамда блокчейн ва e‑KYC каби инновациялар орқали ҳуқуқий хатарлар ва имкониятлар кўрсатилади, шунингдек рақамли махфийликни таъминлаш йўллари таклиф этилади.