JISMONIY TARBIYA VA SPORT MUTAXASSISLARINING ILMIYTADQIQOTCHILIK KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISHDA FANLARARO INTEGRATSIYA - Yaqubov, Fazliddin (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Fanlararo integratsiya sportni fan bilan, texnologiyani tajriba bilan, nazariyani amaliyot bilan bogʻlashga xizmat qiladi. Bu yondashuv jismoniy tarbiya va sport sohasining rivojlanishida ham, ilmiy kadrlar salohiyatining oshishida ham strategik ahamiyatga ega. Mazkur maqola ayni shu masalalar tahliliga bagʻishlangan.