VOLTER FALSAFIY QARASHLARIDA FRANSIYADA AGRAR MUNOSABATLAR TAHLILI - Fayziyev, Xurshid (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada XVIII asrda Fransiyada yer egaligi va qishloq xoʻjaligining oʻziga xos xususiyatlariga Volterning yondashuvi qisqacha bayon qilinadi.