DINIY MAZMUNDAGI MATERIALLARNI QONUNGA XILOF RAVISHDA TAYYORLASH, SAQLASH, OLIB KIRISH VA TARQATISH JINOYATLARINING YURIDIK TARKIB BELGILARI - Qilichova, Kamola (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu tadqiq etilgan maqola oʻz ichiga diniy mazmundagi materiallarni qonunga xilof ravishda tayyorlash, saqlash, olib kirish hamda tarqatish jinoyatlarining, predmeti, obyekti, obyektiv tomoni, subyekti, subyektiv tomoni, ushbu jinoyatlarni bugungi kunda milliy va xalqaro tajribaga asoslangan holda sodir etish usullari hamda shu bilan bir qatorda amaliyotdan misollar keltirilgan holda yoritilgan.