VOLTER VA BAGʻRIKENGLIK GENEZISI - Fayziyev, Xurshid (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada bagʻrikenglik tushunchasining genezisi va unda fransuz faylasufi Volterning bagʻrikenglik haqidagi qarashlari qisqacha bayon qilinadi.