QURILISH KORXONALARIDA INNOVATSION FAOLIYAT SAMARADORLIGINI OSHIRISHNING IQTISODIY AHAMIYATI - Mamajonova, Nodiraxon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada korxona boshqaruvida innovatsiyalardan foydalanish amaliyotini tashkil etish tamoyillari va usullari ochib berilgan. Shuningdek, korxona boshqaruvida ishlab chiqarish va innovatsion jarayonlarining qiyosiy tahlili, “parallel tashkiliy”, “matritsaviy” va “integral” modellar ham oʻrganilgan.