XALQARO JINOYAT HUQUQIDA DALILLAR INSTITUTINING NAZARIY-HUQUQIY ASOSLARI - Gafurova, Shoira (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada xalqaro jinoyat huquqida dalillar tushunchasi, ularning turlari va jinoyat ishida dalillarning qoʻllanilishi, hozirgi kundagi dolzarb masalalardan biri elektron dalillarni qoʻllash masalasi koʻrib chiqiladi. Shu bilan birgalikda milliy va xalqaro qonunchilikning oʻxshash va farqli jihatlari qiyosiy tahlil qilinadi.