KIBERKORRUPSION JINOYATLAR BOʻYICHA AYRIM ILMIY-NAZARIY MULOHAZALAR - Yo‘ldoshev , Ilhom (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada kiberkorrupsiya mavzusiga doir ayrim olimlarning fikrlari hamda “kiberkorrupsiya” tushunchasiga ilmiy jamoaning mualliflik taʼrifini, shu bilan birga kiberkorrupsion jinoyatlarning zarur belgilarini va kiberkorrupsiyaga qarshi kurashish bilan bogʻliq milliy normativ-huquqiy hujjatlarni ishlab chiqish zarurligini asoslovchi taklifni koʻrish mumkin.