AMIR TEMUR DAVRIDA MINTAQADA KATOLIK CHERKOVI FAOLIYATI - Kenjayev, Sardor (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada Oʻrta asrlar tarixida Amir Temur va temuriylar davrida mintaqada diniy hayot, katolik cherkovi faoliyatining Amir Temur davridagi faoliyati xususidagi fikrlar ilmiy jihatdan dalillangan.