TASVIRIY SAN’AT TOʻGARAK MASHGʻULOTLARIDA QOʻYILADIGAN ZAMONAVIY PEDAGOGIK TALABLAR - Yusupova, Shoxista (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada tasviriy san’at toʻgarak mashgʻulotlarining oʻquvchilar uchun muhim ahamiyati, umumiy oʻrta ta’lim maktablarida tasviriy san’at toʻgarak mashgʻulotlarining faoliyati, zamonaviy pedagogik texnologiyalarni dars jarayonida qoʻllanilishi va uning ta’lim sifatini oshirishidagi oʻrni. Tasviriy san’at toʻgarak darslarining mazmuni va metodikasining zamonaviy talablari, dars mashgʻulotlarini tashkil etish qoidalari haqida qisqacha ma’lumot berib oʻtilgan.