AZIZIDDIN NASAFIYNING TASAVVUF ILMIGA OID QARASHLARINING METODOLOGIK TAHLILI - Narziyev, Zubaydillo (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada oʻrta asr Sharq falsafasi, xususan, tasavvuf falsafasining taraqqiyotiga oʻzining betakror maʼnaviy merosi va qarashlari bilan munosib hissa qoʻshgan buyuk mutasavvif vatandoshimiz, alloma, tabib hamda faylasuf boʻlib hisoblangan Aziziddin Nasafiyning tasavvuf ilmining mazmuni hamda mohiyatiga oid qarashlari tahlil qilingan.