YOSHLARNI IJTIMOIY HIMOYA QILISH – TADQIQOTLARNING MUHIM YO‘NALISHI - Xadjamuratova, Matlyuba (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada mustaqillik yillarida respublikada yoshlarni ijtimoiy himoya qilish masalasi tadqiqotlarning muhim yo‘nalishi bo‘lgani ijtimoiy-gumanitar fanlar sohalarida olib borilgan tadqiqotlar misolida yoritilgan.