OʻZBEKISTONDA TAʼLIM TIZIMIDAGI INNOVATSION ISLOHOTLARNING NATIJALARI - Xadjamuratova, Matlyuba (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada mustaqillik yillarida taʼlim-tarbiya tizimini rivojlantirish davlat siyosati darajasiga koʻtarilgani, amalga oshirilgan innovatsion islohotlar va ularning natijalari yoritilgan.