OʻZBEKISTON MAXSUS IQTISODIY ZONALARI EKSPORT KOʻRSATKICHIGA TAʻSIR ETUVCHI OMILLAR REGERESSION TAHLILI - Nasirxodjaeva, Dilafruz; Nurboyev, Jalaliddin (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Bu maqolada Oʻzbekiston Maxsus iqtisodiy zonalari eksport koʻrsatkichiga taʻsir etuvchi omillar regeression tahlili orqali o‘rganilgan.