TAQQOSLASH MA’NOSINI SINTAKTIK DARAJADA IFODALASH USULI VA ASOSIY VOSITALARI: A.I. KUPRIN HIKOYALARI MISOLIDA - Алиева, Элвина; Нуруллаева, Дилбар (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqola A. I. Kuprinning hikoyalari asosida taqqoslovchi iboralar va konstruksiyalarning ifodalanishini tahlil qilishga bag‘ishlangan. Unda ushbu tuzilmalarni ifodalash usullari, ularning farqlari va o‘xshashliklariga e’tibor qaratiladi. Shuningdek, A. I. Kuprinning badiiy asarlarining til tuzilmasida ularning qo‘llanish xususiyatlari qayd etiladi.