O‘ZBEKISTONDA TURIZM XIZMATLARI BOZORINING RIVOJLANISHI VA UNING MAKROIQTISODIY KO‘RSATKICHLARGA TA’SIRI - Bahodirov, Shohruh (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda turizm xizmatlari bozorining rivojlanishi va uning makroiqtisodiy ko‘rsatkichlarga ta’sirining muhim jihatlarini tavsiflovchi ko‘rsatkichlari, ya’ni turistik xizmatlar eksporti hajmi, YaIMdagi turizm hajmi, davlat xarajatlari dinamikasi, turizm sohasiga kapital qo‘yilmalar hajmi dinamikasi holati tahlil qilingan.