VOLTERNING “BAGʻRIKENGLIK HAQIDA” ASARIDA JAN KALASNING QATL ETILISHI VA UNING OQIBATLARINI AKS ETTIRILISHI - Fayziyev, Xurshid (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2026)
Ushbu maqolada Volterning “Bagʻrikenglik haqida” asarida Jan Kalasning qatl etilishi va ushbu masalada Volterning yondashuvi qisqacha bayon qilinadi.