JAMIYAT IJTIMOIY-MAʼNAVIY BARQARORLIKNI TAʼMINLASHDA - YOSHLAR HUQUQIY TARBIYASINING OʻRNI - Idiboyev, Abror (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2026)
Maqolada shaxs va jamiyatning huquqiy madaniyatini oshirishda muhim omil sanaladigan huquqiy tarbiya va huquqiy taʼlimning asosiy tushunchalari yoritib beriladi. Huquqiy nigilizm muammolari, hozirgi zamon normativ-huquqiy aktlari va amaliyotdagi qarama-qarshiliklar koʻrib chiqiladi.