OILAGA QARSHI JINOYATLARNING OʻZIGA XOS XUSUSIYATLARI VA ULARNING OLDINI OLISH - Utebaev, Salamat; Dauletbaeva, Aynur (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2026)
Mazkur maqola orqali siz oila, oilaga qarshi jinoyatlar, maʼmuriy preyuditsiya haqida, ota-onalari tomonidan yoki farzandlari tomonidan umumiy qilib aytganda moddiy taʼminot toʻlash majburiyati yuklatilgan shaxsning oʻz ixtiyori bilan toʻlamasligi, jinoyatning subyekti, bolaning chet el hududida nazoratsiz qoldirilganligi uchun javobgarlik haqida, shuningdek, Ispaniya Jinoyat Kodeksida oilaga qarshi jinoyatlar haqida qanday normalar belgilanganligi va ushbu jinoyatlarning oldini olish haqida bilib olishingiz mumkin.