FARZANDLIKKA OLISH INSTITUTINING TADRIJIY RIVOJLANISHI - Begimova, Nasiba (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2026)
Maqola farzandlikka olish institutining rivojlanish tarixini bosqichma - bosqich, har bir davrni o‘ziga xos hususiyatlari bilan birga o‘rganishga bag‘ishlangan. Ushbu maqolada tadqiqot mavzusi farzandlikka olish institutini rivojlanish tarixini bosqichlarga bo‘lib o‘rganish orqali institut sifatida shakllangan davri hamda hozirgi kunda mavjud bo‘lgan institut bilan farqli va o‘xshash jihatlari yoritiladi.