КРЕАТИВ ТАФАККУР ТУШУНЧАСИНИНГ ФАЛСАФИЙ ВА ПЕДАГОГИК МАНБАЛАРДАГИ ТАЛҚИНИ - Сулайманова, Дилдора (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мазкур мақолада тафаккур, креатив тафаккур тушунчасининг мазмуни, моҳияти фалсафий ва педагогик илмий манбалар асосида таҳлил этилган.