SAʼDIDDIN HAMAVIYNING TAJALLI VA HIJOB HAQIDAGI QARASHLARINING “VAHDAT UL VUJUD” GʻOYALARI BILAN BOGʻLIQLIGI - Rajabov, Alisher (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2026)
Mazkur maqolada oʻrta asrlar yashagan tasavvuf falsafasining yirik nazariyotchi vakillaridan biri boʻlgan, “Vahdat ul-vujud” taʼlimotinining rivojiga munosib hissa qoʻshgan Saʼdiddin Hamaviyning tasavvufiy-falsafiy qarashlarida muhim oʻringa ega boʻlgan tajalli va hijob haqidagi qarashlari tahlil etilgan.