KOʻP DARAJALI IMTIHON TOPSHIRUVCHILAR UCHUN GRAMMATIKA OʻQITISHNI TAKOMILLASHTIRISHDA KORPUSGA ASOSLANGAN VOSITALARDAN FOYDALANISH - Abraeva, Ruxsor (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2026)
Mazkur maqola upper-intermediate darajadagi Ingliz tilini bilishning koʼp darajali imtihoni oʼquvchilarida grammatik qiyinchiliklarni aniqlash va ularni nazariy asoslangan, korpusga tayangan yondashuv orqali bartaraf etish jarayonini tahlil qiladi. Xususan, COCA asosida ot birikmalarini oʼqitishning samaradorligi yoritiladi.