ЖАМИЯТ ТАРАҚҚИЁТИДА ОММАВИЙ НОРОЗИЛИК ҲАРАКАТЛАРИНИ ОЛДИНИ ОЛИШНИНГ ҒОЯВИЙ-МАФКУРАВИЙ ХУСУСИЯТЛАРИ - Хасанов, Бобуржон (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мазкур мақолада, мамлакатимизда оммавий норозилик намойишларини олдини олиш борасида амалга оширилаётган давлат сиёсати ва келгусида амалга оширилиши лозим бўлган ғоявий-маaкуравий тарғибот тадбирлар ёритилган.