BLOGERLIK FAOLIYATIDA MAHORAT MASALALARI - Murodova, Nilufar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Blogerlar ijodida jurnalistikaning turli vazifalarini birlashtirish hodisasi uchrab turadi, ya’ni ular rasmiy materiallarni kamroq sharhlaydilar. Ammo rasmiy OAV esa ulardan iqtiboslar keltirib turadi. Zamonaviy virtual jurnalistika uchun hozirda bu odatiy hol bo‘lib qolgan. Bugungi kunda bir jurnalist ikki maqomda ish olib borishi tabiiy bo‘lib qolmoqda, professional xodim va bloger. Albatta bu bir tomondan togri hamdir. Tadqiqotchi ushbu maqolada blogerlik faoliyatining muhim xususiayatlaridan biri content masalasiga alohida etabor qaratgan. Tezkor va xolis eng muhimi auditoriyani chalgitmaydigan, kop vaqt talab etilmaydigan qisqa, aniq matnlar bilan ishlash mahorati haqida ham so‘z yuritgan.