BOSHQARISH SIFATINI OSHIRISHDA “MENEJMENT LABORATORIYASI”NI TASHKIL QILISHNING O‘RNI - Shoyev, Davronbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Boshqarish sifatining asoslari, mohiyati va asosiy tushunchalari o‘rganilgan. Boshqarish sifati va unga ta’sir etuvchi omillar yoritilgan bo‘lib boshqarish sifatini oshirishning asosiy ob’yekti sifatida xodimlarning bilim va malaka ko‘nikmalari asos qilib olingan. Xodimlarning ishchanlik qobiliyatini rivojlantirish orqali boshqarish sifati va samaradorlikni oshirishning yo‘nalishlari belgilab berilgan.