ЕТАКЧИЛИК ТАЪСИРИДА БОШҚАРУВНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ЙЎНАЛИШЛАРИ - Казаков, Олим (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ривожланишнинг ҳозирги даври етакчилик хислатларига эга бўлган замонавий менежментни жорий этишни талаб қилмоқда. Мақолада етакчилик бўйича маълумотлар берилган ва замонавий корхоналардаги бошқарув фаолиятида уни қўллаш зарурияти асосланган ва таклифлар ишлаб чиқилган.