ДАВЛАТ ХИЗМАТИ ТУШУНЧАСИНИНГ МАЗМУН-МОҲИЯТИ ВА УНИНГ ҲУҚУҚИЙ АСОСЛАРИ - Тожибоев, Сарвар (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада давлат хизмати тушунчасининг мазмун-моҳияти ва унинг ҳуқуқий асослари таҳлил қилинган. Шунингдек, давлат хизматларидаги муаммолар ва ун янгича ёндашувлар асосида ташкил этиш зарурати тадқиқ этилган.