O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA MA’MURIY HUQUQBUZARLIK TO‘G‘RISIDAGI ISHLARNI YURITISHNING SODDALASHTIRILGAN TARTIBI: MUAMMOLAR VA TAKLIFLAR - Usmanov, Alisher (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
O‘zbekiston Respublikasida ma’muriy huquqbuzarliklar to‘g‘risida yagona elektron ish yurituv tizimi orqali huquqbuzarliklar to‘g‘risidagi ishlarni elektron shaklda yuritish tartibi amaliyotga joriy etildi. Maqolada ma’muriy huquqbuzarlik to‘g‘risidagi ishlarni soddalashtirilgan tartibida yuritishda amaliyotda yuzaga kelayotgan muammolar va ularni bartaraf etish bo‘yicha takliflar berilgan.