ОЛИЙ ТЕХНИКА ТАЪЛИМИДА МЕҲНАТ МУҲОФАЗАСИ ВА ТЕХНИКА ХАВФСИЗЛИГИ ҚОИДАЛАРИНИ ЎҚИТИШДА ЭЛЕКТРОН МЕТОДИК АСОСЛАРНИНГ ИЛМИЙ АҲАМИЯТИ - Нумонжонов, Шохзодбек (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Барча ўқув фанлари қатори меҳнат муҳофазаси ва техника хавфсизлиги қоидаларини ўқитишда замонавий ахборот технологияларнинг охирги ютуқларидан фойдаланиш муҳим аҳамиятга эга. Ушбу мақолада олий техника таълимида меҳнат муҳофазаси ва техника хавфсизлиги қоидаларини ўқитишда электрон методик асосларнинг илмий аҳамияти ёритиб берилган.