MEDIATA’LIM – TALABALARNING MEDIA MADANIYATINI RIVOJLANTIRISHGA YO‘NALTIRILGAN FAN TARMOG‘I SIFATIDA - Umarov, Azizbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Mazkur maqolada zamonaviy media atrofdagi dunyoni insoniy o‘zlashtirishning murakkab vosita ekanligi, shuningdek, ta’limni axborotlashtirish sharoitida bo‘lg‘usi muhandis-pedagoglarning mediamadaniyatini rivojlantirishning muhim xususiyatlari to’g‘risidagi fikr mulohaza va tavsiyalar bayon etilgan.