URUSH YILLARIDA XOTIN-QIZLARNING ILM-FAN VA MADANIYAT SOHALARIDAGI XIZMATLARI - Ismoilova, Feruza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ikkinchi jahon urushi yillarida sovet davlatining g’alabasida barcha sohalarda ulkan hissa qo’shgan xotin-qizlarning o’rni beqiyos bo’ldi. Shu jumladan ularning ilm-fan va madaniyat sohalaridagi xizmatlari ahamiyati mazkur maqolada tahlil qilingan.