ТЎҚИМАЧИЛИК САНОАТИ КОРХОНАЛАРИНИНГ ЯШИЛ ИҚТИСОДИЁТ ДОИРАСИДАГИ РИСКЛАРИНИ СТРАТЕГИК ТРАНСФОРМАЦИЯЛАШ ИСТИҚБОЛЛАРИ - Худайназарова, Дилором (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада тўқимачилик саноати корхоналарининг рискларини пасайтириш, сўндириш ҳамда бартараф этиш мақсадида яшил иқтисодий моделга асосланган стратегияларнинг амалий тадбиғининг самарадорлиги ҳамда истиқболларига қаратилган илмий маълумотлардан ташкил топган.