ЭМПИРИК ТАДҚИҚОТ НАТИЖАЛАРИ АСОСИДА ТУРИСТИК ДЕСТИНАЦИОН МЕНЕЖМЕНТ ЖАРАЁНИ ИШТИРОКЧИЛАРИ ФАОЛИЯТИНИ БАҲОЛАШ - Бекжанов, Дилмурад (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мақолада туристик дестинацон менежмент қатнашчиларининг фаолияти эмпирик тадқиқот натижалари асосида баҳоланган. Хива туристик дестинациясини самарали бошқариш бўйича илмий таклиф ва амалий тавсиялар берилган.