TEMURIYLAR DAVRIDA IJTIMOIY ADOLAT TAMOYILLARINING AMAL QILISHI - Quramboyev, Alisher (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada Temuriylar davrida ijtimoiy ijtimoiy adolat, jamiyat aʼzolarini muhofaza qilish, mamlakatda barqarorlikni taʼminlash, insonni ulugʻlash borasida olib borilgan say – harakatlarga doir fikr-mulohazalar yuritilgan. Maqolada Sohibqironning insonparvarlik, bagʻrikenglik, adolat ustuvorligiga intilishga doir siyosati va uning bugungi kundagi ahamiyati baholangan.