FRAZEOLOGIK BIRLIKLAR LINGVOMADANIY BIRLIK SIFATIDA - Narmuratov, Zayniddin (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Mazkur maqolada tilshunoslikda dolzarb bo‘lgan til va madaniyat munosabati, milliy madaniyatning lisoniy manzarasi va lingvokulturologiyaga oid ilmiy ishlar nazariy tahlil qilingan. Shu bilan birga, frazeologizmlarning lingvomadaniy xususiyatlarining ilmiy-nazariy jihatlari haqida fikr-mulohazalar yuritilgan.