YOSH GANDBOLCHI DARVOZABONLARNI OʻYIN TEXNIKASIGA O‘RGATISH - Madaminov, Azimbek; Xalillayev, O‘ktam (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada yosh ganbolchilarni tayyorlashning zamonaviy pedagogik jarayonlari haqida fikr yuritilgan. Shuningdek, gandbolchi darbozabonlarni o‘yin texnikasiga o‘rgatish masalalari ham yoritilgan.