HUNARMANDCHILIK RIVOJI UCHUN YANGI IMKONIYATLAR - Aminov, Xurmatbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Mazkur maqolada keyingi yillarda respublikamizda hunarmandchilikni rivojlantirish uchun yaratilgan huquqiy asoslar, xususan O‘zbekiston Respublikasi Prezidentining 2023-yil 12-iyunda qabul qilingan “Aholini hunarmandchilikka jalb qilish va hunarmandchilik faoliyatini rivojlantirish uchun qulay shart-sharoitlar yaratish chora-tadbirlari to‘g‘risida”gi PF-91-sonli farmoni haqida so‘z yuritiladi.