O‘ZBEKISTON TARIXIY TARAQQIYOTNING ZAMONAVIY BOSQICHIDA IJTIMOIY DAVLATNI SHAKLLANTIRISHNING KONSTITUTSIYAVIY ISTIQBOLLARI - Yunusxo‘jayev, Habibulla (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Muallif maqolada O‘zbekistonda ijtimoiy davlatning xususiyatlari yoritilgan. Oʻzbekiston respublikasidagi amalga oshirilgan ijtimoiy islohatlar “Yoshlar daftari”, “Ayollar daftari”, “Temir daftar” larning ahamiyati koʻrsatib oʻtilgan.