АХБОРОТЛАШГАН ЖАМИЯТДА СЕКУЛЯРИЗМ ОМИЛИНИНГ ИЖТИМОИЙ АҲАМИЯТИ - Орзиев, Иқболжон (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада давлатнинг динга оид сиёсати, секуляризм жаҳон тажрибасига таяниши, ундан келиб чиқиши, шу билан бирга халқимизнинг тарихи, миллий анъаналари ва психологиясидан келиб чиқиб юритилиши тадқиқ этилди.