ҲУДУДЛАРДА ИНВЕСТИЦИЯВИЙ МУҲИТ ЖОЗИБАДОРЛИГИНИ ОШИРИШ МАСАЛАЛАРИ - Маматов, Бахадир (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мақолада инвестиция муҳитининг мазмуни, инвестициявий жозибадорлик ва салоҳиятнинг ўзаро боғлиқлиги, Ўзбекистон, жумладан, Сурхондарё вилоятида инвестиция жараёнлари ҳолати ва унга инвестиция муҳити жозибадорлигининг таъсири, минтақада инвестициявий жозибадорликни ошириш муаммолари тадқиқ этилиб, уни янада оширишга қаратилган илмий хулосалар шакллантирилган ва таклифлар ишлаб чиқилган.