PEDAGOGLAR KASBIY KOMPETENLIGINI OSHIRISHDA UZLUKSIZ METODIK XIZMATNING O‘RNI - To‘xtasinov, Muhammadjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada xalq ta’limi tizimida uzluksiz metodik xizmat ko‘rsatishning maqsadi, vazifalari, metodik xizmat va metodik faoliyatning o‘rni hamda ahamiyati haqida muhim ma’lumotlar berib o‘tilgan.